www.KARTSENSATION.com
15th T.S.S. www.KARTSENSATION.com 2015
Ton Coppes Cup 2015 Kartbahn Weeze
The Arena of TSS Ton Coppes Cup 2015
Kartsensation 2013: Rucphen
Sandero's on Ice

 

Reglement Kartsensation 2016

 

-          voor iedere ronde wordt de regels van de desbetreffende kart baan gehanteerd.

-          Iedereen rijdt op eigen risico voor zijn eigen plezier met veiligheid in acht nemend.

-          er worden 2 ronden voor het individuele klassement gereden als kwalificatie pool. Na deze 2 rondes zullen de nummers 1 t/m 3 gaan rijden voor het Eliteklassement voor het uiteindelijke kampioensschap. De nummers vijf en verder rijden individueel voor het Best of the Rest klassement. De finalewedstrijden vinden plaats over twee finalerondes voor het Elite- alsmede Best of the Rest klassement afzonderlijk.

-          Voor alle wedstrijden kan er voor het teamklassement gereden worden. Maximaal 3 rijders, de prestatie van de beste 2 teamrijders zullen meetellen voor het Teamklassement. Hiervoor worden 5 rondes verreden. Aanmelden van een team via info@kartsensation.com!

-          De Zilveren Karteraward is een wisselbeker en mag 1 seizoen door de Eliteklassement in zijn bezit zijn en daarna te worden ingeleverd bij de wedstrijdleiding.

-       De wedstrijdleiding o.l.v Tino & Marcel neemt uiteindelijk een bindende beslissing in het competitieverloop. De voorzitter Ton Coppes heeft een adviserende functie.

-          de puntentelling is als volgt; men krijgt voor zowel de snelste ronde alsmede de gemiddelde tijd punten. De  volgende puntentelling wordt gehanteerd:

1 e plaats: 10 punten                                  

2e plaats     9 punten

3e plaats     8 punten

4e plaats     7 punten

5e plaats     6 punten

6e plaats      5 punten

7e plaats      4 punten

8e plaats      3 punten

9e plaats       2 punten

10e plaats en verder 1 punt

- niet mee rijden tijdens een ronde is geen punten 

- Bij een gelijke stand in punten in de kwalificatiereeks, Elite- of Best of de Rest Klassement wordt de snelste ronde van de rijder  doorslaggevend voor de resultaat.

Ton Coppes Cup 2016 is geen onderdeel van de Kartsensation 2016 Competitie !